Vi udfører gerne udvendigt malerarbejde

Trænger dit hjem til at blive malet udvendigt? Så står vi hos Malermester MR-Rasmussen klar til at varetage enhver opgave for dig. Vi er et professionelt malerfirma med mange års erfaring inden for udvendigt malerarbejde. Vi står primært til rådighed i Lyngby, Gentofte og Hellerup, men vi kommer også gerne i København og resten af Sjælland.

Hvis din facade trænger til en kærlig hånd, så er en klat maling et godt sted at starte. Når du får udført udvendigt malerarbejde, vil boligens udseende blive piftet op. Det vil i de fleste tilfælde være med til at øge boligens værdi. Vi står altid klar med professionel hjælp, så du bør ikke tøve med at kontakte os.

Vi har brede kompetencer inden for udvendigt malerarbejde

Vi er et erfarent firma, som har løst mange forskellige opgaver for glade og tilfredse kunder gennem tiden. Derfor har vi tillagt os brede kompetencer, hvilket gør os i stand til at varetage enhver opgave inden for udvendigt malerarbejde. 

Uanset om du mangler hjælp til en omfattende eller simpel opgave, så kan du med andre ord trygt kontakte os for hjælp.​

Når du samarbejder med os, kan du forvente kvalitetsløsninger til den aftalte tid og pris. Vi overholder alle vores aftaler og rydder naturligvis altid op efter os selv. 

Du er garanteret holdbare løsninger, som du kan få glæde af i mange år. Vi maler både facader, trapper, rækværk og meget mere.

Kontakt os for flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger om, hvad vi kan gøre for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Du kan kontakte os på telefon 30353506 eller på maler@mr-rasmussen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​