Leder du efter et dygtigt og billigt malerfirma, som kan hjælpe dig med din maleropgave? Malermester MR Rasmussen er et velkendt malerfirma i bl.a. Herlev med ekspertise i at løse alle former for maleropgaver til både privatkunder og erhvervskunder. Størrelsen på opgaven spiller ikke nogen rolle for os.

Vi har fokus på dit behov

Hos os er dit behov i centrum. Vi går meget op i at opfylde dine ønsker, så du i sidste ende er glad og tilfreds med resultatet. Hvis du har særlige krav til, hvordan vi skal male for dig, er vi lyttende og klar til at hjælpe dig i mål med et flot resultat. Vi har mange års erfaring inden for malerbranchen og har derigennem tilegnet os en masse viden og færdigheder. Vi har fingeren på pulsen og holder os opdateret om de nyeste teknikker og materialer.

Har du brug for hjælp til indendørs eller udendørs malerarbejde?

Trænger dit hjem til en genopfriskning? Vi er klar med de helt store malerpensler. Vi er et professionelt firma bestående af dygtige og passionerede malere, som står klar til at løse din opgave. Vi maler både inde- og udendørs til en billig pris, og vi rådgiver naturligvis om, hvilke slags materialer der vil være den bedste løsning i dit tilfælde. Du er garanteret holdbare løsninger af høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år, når du samarbejder med os.

Vi løser enhver opgave

Hos os er der ingen opgave, som hverken er for stor eller for lille, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os. At få malet indvendigt er en god investering i langt de fleste tilfælde, da det ikke bare pifter boligen op. Vi tilbyder alle former for indvendigt malerarbejde:

  • Spartling
  • Maling af flyttelejligheder
  • Maling efter vandskade
  • Tapetsering
  • Maling af trappe
  • Maling af køkken og badeværelse
  • Opsætning af filt og glasvæv

​Derudover udfører vi gerne udvendigt malerarbejder, så hvis dit hjem trænger til at blive malet udvendigt, så står vi klar til at hjælpe dig. En genopfriskning af din facade vil gøre en stor forskel for boligens udseende og øge dens værdi. Vi står klar til at pifte din bolig op og guide dig igennem processen.

Kontakt os i dag

Ønsker du flere oplysninger om, hvad vi kan gøre for dig, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 30 35 35 06 eller sende en mail til maler@mr-rasmussen.dk - vi forsøger at vende tilbage hurtigst muligt. Fortæl os gerne lidt om din opgave, så kommer vi ud og kigger på det, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Vi vil meget gerne hjælpe med gode idéer til eksempelvis farver og beklædningstyper til vægge, lofte m.m., hvis du ønsker det. Læs også være om hvordan vi hjælper dig som maler i Gentofte.