​Hvis du skal bruge en maler i Hedehusene, Roskilde eller Tune, så er malermester Rasmussen den rette til at udføre din maleropgave. Mikkel Rasmussen er din lokale maler i Hedehusene, Roskilde og Tune, som udelukkende bruger maling af højeste kvalitet og udvælger sine maler håndværkere med omhu.

Faglærte maler håndværkere

Malermester Rasmussen er en dygtig og pligtopfyldende maler, som altid leverer et flot resultat til deadline. Han udfører alt fra flyttelejligheder, trapper, facader, opsætning af filt/væv m.m. Hans team består af faglærte maler håndværkere, der behandler og maler murværk, træværk og metaloverflader. Deres opgaver deler sig op i indendørs og udendørs malerarbejde. Nogle af deres arbejdsområder er:

  • ​Maling af nybyggeri
  • ​Maling af eksisterende bygningsdele
  • ​Maling af lofter, vægge og paneler
  • ​Opsætning af tapet

​Der findes mange forskellige teknikker og metoder inden for malerbranchen, og hos Malermester MR Rasmussen rådgiver vi dig om lige netop din maleropgave i forhold til maling, farver og design.

Hvorfor skal du vælge os?

Står du med et malerprojekt, og ved du ikke, hvordan du skal gribe det an? Mange danskere prøver selv at udføre malerarbejdet i hjemmet, og det ender desværre ikke altid med et flot finish. For at få en flot finish er det vigtigt, at du ved, at ethvert malerprojekt tager tid. Du skal afsætte tid til nedvaskning, slibning af ujævnheder m.m. Derudover kan processen med at male være krævende og hård, og selvom du har forberedt dig, er det ikke en garanti for, at dit malerprojekt bliver vellykket. Og der er ikke noget værre end at stå i en frustreret situation, hvor resultatet ikke er blevet godt, eller som man havde håbet. Det er her vi kommer ind i billedet. For at undgå frustrationen og dårlige resultater anbefaler vi, at du bruger en professionel maler.

Uforpligtende og gratis tilbud

Er du interesseret i en professionel maler? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på 30353506 eller maler@mr-rasmussen.dk. Fortæl os gerne lidt om din opgave, så kommer vi ud og kigger på det, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Vi vil meget gerne hjælpe med gode idéer til eksempelvis farver og beklædningstyper til vægge, lofte m.m., hvis du ønsker det.