​Står du i Skodborg og mangler en maler? Så er malermester Mikkel Rasmussen lige i nærheden. Malermester Rasmussen udfører alle former for maleropgaver, om det så er renovation af vinduer eller opsætning af filt og glasvæv på vægge og lofter.

Hvad kan du forvente?

​Du vil blive rådgivet i forhold til løsningsmuligheder igennem hele processen - lige fra valg af løsninger til gennemgang af det endelige resultat. Vores malermester har malet i mange forskellige hjem og udført mange forskellige opgaver, og han kan derfor tilbyde både ekspertrådgivning og kyndig vejledning. Det kan for eksempel være i forbindelse med valg af farver, tapeter eller andre materialer, men det kan også være i forhold til, hvordan han løser din opgave på bedst mulig vis.

Her er 5 gode grunde til at vælge Malermester MR Rasmussen:

  • ​Du slipper for at gøre det selv.
  • ​Du betaler mindstepris.
  • ​Du får udført opgaverne hurtigt.
  • ​Du får ekspertrådgivning.
  • ​Du får et professionelt, flot finish.

​Hvorfor skal du vælge os?

Står du med et malerprojekt, og ved du ikke, hvordan du skal gribe det an? Mange danskere prøver selv at udføre malerarbejdet i hjemmet, og det ender desværre ikke altid med et flot finish. For at få en flot finish er det vigtigt, at du ved, at ethvert malerprojekt tager tid. Du skal afsætte tid til nedvaskning, slibning af ujævnheder m.m. Derudover kan processen med at male være krævende og hård, og selvom du har forberedt dig, er det ikke en garanti for, om dit malerprojekt bliver vellykket. Og der er ikke noget værre end at stå i en frustreret situation, hvor resultatet ikke er blevet godt, eller som man havde håbet. Det er her vi kommer ind i billedet. For at undgå frustrationen og dårlige resultater anbefaler vi, at du bruger en professionel maler.

Her kan du finde en oversigt over nogle af vores arbejdsområder:

Uforpligtende og gratis tilbud

Du er mere en velkommen til at kontakte os på 30353506 eller sende en mail til maler@mr-rasmussen.dk. Fortæl os gerne lidt om din opgave, så kommer vi ud og kigger på det, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Vi vil meget gerne hjælpe med gode idéer til eksempelvis farver og beklædningstyper til vægge, lofte m.m., hvis du ønsker det.