Malermester MR Rasmussen er et velkendt malerfirma i Holte, der både udfører store og mindre maleropgaver. Vi er et seriøst og grundigt malerfirma, der hver dag arbejder efter at gøre vores kunder tilfredse og glade.

​Ønsker du et flot resultat? Så er det en god idé at vælge en professionel malermester til dit malerprojekt. Hos Malermester MR Rasmussen er vi et team, som kan udføre alle typer af malerarbejde i hus, lejligheder, virksomheder m.m. Vi har mange års erfaring med utallige maleropgaver, og vi overholder altid vores aftaler.

​Mangler du en maler i nærheden af Holte?

Ønsker du et flot resultat? Så er det en god idé at vælge en professionel malermester til dit malerprojekt. Hos Malermester MR Rasmussen er vi et team, som kan udføre alle typer af malerarbejde i hus, lejligheder, virksomheder m.m. Vi har mange års erfaring med utallige maleropgaver, og vi overholder altid vores aftaler.

​Vi tager hensyn til dig

​Vi ved efter mange års erfaring, hvor vigtigt et flot resultat er for vores kunder. Derfor har vi et stort fokus på at levere et ordentligt stykke arbejde til den aftalte tid og pris. Du kan forvente en tæt dialog med os løbende i processen, idet vi ønsker at skabe det bedste grundlag for samarbejdet. Vi har erfaring med, at vores kunder sætter pris på en god dialog i forhold til maleropgaverne. Vi sikrer dig tryghed og høj kvalitet gennem vores faglærte og grundige malere.

Opsætning af tapet med et flot resultat

Har du brug for professionel hjælp til opsætning af tapet i Holte? Så er Malermester MR Rasmussen det helt rette malerfirma til opgaven. Opsætning af tapet er en af de opgaver, som rigtig mange gennem tiden selv har forsøgt sig med. Næsten lige så mange kender følelsen, når det simpelthen bare ikke lykkes. Det er rigtigt svært at tapetsere, især hvis man i forvejen ikke har ret meget erfaring med det. Det skyldes, at tapetet sættes op i baner, der skal passe 100 % i samlinger og hjørner, da man ellers vil kunne se et mellemrum mellem tapeterne.

Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige tapet til lige præcis din smag. Det gælder, uanset om du ønsker tapet med mønster, tekst eller noget helt tredje.

Derudover vurderer vi også, om der skal laves noget forarbejde. Det kunne f.eks. være spartling, så dine vægge får et flot finish. Vi har god erfaring med opsætning af tapet, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten eller dine ønsker.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

​Er du interesseret i at høre mere om vores arbejde med tapetsering, har du brug for vores rådgivning i forbindelse med valg af tapet eller andet, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os på 30353506 eller sende en mail til maler@mr-rasmussen.dk. Fortæl os gerne lidt om din opgave, så kommer vi ud og kigger på det, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Vi vil meget gerne hjælpe med gode idéer til eksempelvis farver og beklædningstyper til vægge, lofte m.m., hvis du ønsker det.

Vi glæder os til at høre fra dig!