Overvejer du at kaste dig over noget malerarbejde, men ved du ikke, hvordan du skal gribe det an? Kontakt Malermester MR Rasmussen allerede i dag for et uforpligtende, gratis tilbud. Vi er altid parate til at give et tilbud, og vi gør ikke forskel på små og store maleropgaver.

​Hvorfor din maler i Greve?

Mikkel Rasmussen er din lokale maler i Greve, som udfører alt malerarbejde med et dygtigt team af fagudlærte maler håndværkere. Vores malermester har malet i mange forskellige hjem og udført mange forskellige opgaver, og vi kan derfor tilbyde både ekspertrådgivning og kyndig vejledning. Hvad enten det er ind- eller udvendigt malerarbejder, så er vi klar med give at dig ekspertrådgivning. Du skal vælge os, fordi vi brænder for at levere et professionelt resultat til deadline.

De nyeste trends og teknikker

Trends og teknikker ændrer sig med tiden, hvilket betyder, at vores dygtige malere holder sig løbende opdateret på de nyeste trends og teknikker. Du kan derfor forvente, at vi bruger det bedste kvalitetsmaling og udstyr til din maleropgave. Skal du måske i gang med at male vægge, lofter og lister i dit hjem? Så er det vigtigt, at du har styr på de forskellige teknikker og udstyr. Det er lettere sagt end gjort, og derfor er vi her for dig.

Vi er her for dig

Skal væggene males og spartles? Eller trænger din husfacade til en kærlig hånd? Men er maleropgaven for omfattende for dig? Så tøv ej, vi er her for dig. Hvis du leder efter en god malerpris, så er du endt det helt rigtige sted. Du kan hurtigt og nemt orientere dig om priser og hvad vi laver på vores hjemmeside.

Din lokale maler klarer alle dine maleropgaver

Vi udfører enhver form for maleropgave, uanset hvor omfattende den er. Nedenfor finder du en oversigt over nogle af vores arbejdsområder:

  • ​Tapetsering
  • ​Spartling af vægge
  • ​Maling af trappeopgang
  • ​Renovering af vinduer
  • ​Maling af flyttelejligheder
  • ​Opsætning af filt og væv
  • ​Ind- og udvendigt malerarbejde

Derudover udfører vores malerfirma også en lang række opgaver, der typisk ligger før og efter det egentlige malerarbejde. Vi varetager i øvrigt også de mere ualmindelige opgaver. Har du derfor en opgave for vores maler, der ikke står på listen, skal du endelig kontakte os - vi finder en løsning.

Kontakt os og vi finder en løsning

Vores priser varierer meget alt afhængigt af, hvad det er for en opgave, du skal have udført. Der er for eksempel prisforskel på, om du blot skal have sat tapet op på en enkelt væg, eller om du skal have malet hele dit hus – både indvendigt og udvendigt. Har du nogle spørgsmål? Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller kunne du tænke dig en billig pris på din opgave? Kontakt os, uanset opgavetypen, på telefon 30353506 eller maler@mr-rasmussen.dk. Fortæl os gerne lidt om din opgave, så kommer vi ud og kigger på det, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Vi vil meget gerne hjælpe med gode idéer til eksempelvis farver og beklædningstyper til vægge, lofte m.m., hvis du ønsker det.