Står du og skal eller er i gang med et byggeprojekt? Og indebærer dette en skurvogn, som del af jeres daglige arbejdsgang? 

Hos MR Rasmussen, kan vi stå for skurvognsrengøring. Så slipper du for ekstra arbejde med rengøring, og kan i stedet fokusere på dit byggeprojekt.

Vi ved hvor travle håndværkere er og når de skal holde pause i deres skurvogn, er det vigtigt at det er et rart sted at være. Vi tilbyder rengøring af skurvogne på faste dage ugentligt og til fast pris, så dine ansatte og kolleger kan nyde deres pauser.

Få skurvognsrengøring i området København, Brøndby, Rødovre og omegn.

Rengøring af skurvogne med kvalitet i højsædet

Vi udfører altid arbejdet med kvalitet i fokus. I en skurvogn er det nemlig vigtigt at der bliver gjort ORDENTLIGT rent, da hygiejnen har stor betydning for medarbejdernes sundhed. 

Ligeledes har vi i fokus at det skal være et rart sted, for de travle håndværkere at holde deres pauser. 

Vi har en faglig stolthed og stor professionalisme, som vi ikke går på kompromis med. Det betyder at vi kommer hele vejen rundt, når vi foretager skurvognsrengøring, og vi forlader jer først, når arbejdet er udført til perfektion. 

Kontakt os

Få kundetilpasset skurvognsrengøring

Årstiden såvel som arbejdsopgaver i forbindelse med byggeprojektet, har indvirkning på hyppigheden samt typen af rengøring som skal udføres.

Derfor tilbyder vi individuel tilrettelagt rengøring af skurvogne, efter jeres behov. 

Få et uforpligtende tilbud på din skurvognsrengøring

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dine skurvogne, er du velkommen til at kontakte os på telefon 30 35 35 87, ved at sende en mail til ren@mr-rasmussen.dk, eller ved at udfylde kontaktformularen.

Vi svinger gerne rengøringsudstyret forbi dig i området København, Brøndby, Rødovre og omegn.