Vil du også have veludført kvalitets malerarbejde? Så skal du kontakte dit lokale malerfirma, Malermester MR Rasmussen, i Kastrup.

Ekspertrådgivning

​Inden du går i gang med et malerprojekt, skal du forholde dig til en række ting, som sikrer dig et godt resultatet, når malerarbejdet er udført. Det drejer sig om alt fra farvevalg, lys, materialer osv. Alle disse parametre indgår i vores professionelle rådgivning, så du får den rigtige visuelle løsning, som holder i mange år.

Godt serviceniveau

​Vi er et malerfirma, der vægte god service og dialog højt. Så søger du en maler i Kastrup og omegn, er vi klar til at servicere dig! Vi følger trend og tendenser i malerbranchen tæt. Vi holder os opdateret på de nyeste metoder og teknikker. Vores erfaring gør, at vi ved, hvordan alle maleropgaver skal håndteres. Det giver en hurtig og effektiv opgaveløsning, som du får glæde af i forhold til dit malerprojekt. Vores vigtigste opgave er at efterlade et godt indtryk, så du kan nyde dine flotte resultater.

Vi tilbyder alt inden for malerarbejde

​Der er mange, der mener, at de sagtens selv kan male og spare pengene på professionelt malerarbejde. Ofte opstår de første problemer allerede, når der skal købes maling. For hvor meget maling skal man bruge? Hvilken kvalitet skal det være i? Hvilken farve og glans skal man bruge?

Vi lever af at købe maling, dække af og udføre korrekt malerarbejde, og vi kan derfor arbejde både hurtigt og effektivt samtidig med, at du er sikret et perfekt resultat. Alt dette tilbyder vi til en ganske fordelagtig pris.

Som erfarne og alsidige malere, udfører vi alle former for malerarbejde, både inde og ude. Vi udfører blandt andet:

  • Maling af facade
  • Maling af trappe
  • Opsætning af glasvæv og filt
  • Maling af køkken og badeværelse med vådrumsmaling
  • Fuldspartling af vægge og lofter
  • Malerarbejde i forbindelse med vandskader
  • Opsætning af tapet
  • Malerarbejde i forbindelse med forsikringsskader

Kontakt dit lokale malerfirma

​Du er mere en velkommen til at kontakte os på 30353506 eller sende en mail til maler@mr-rasmussen.dk. Fortæl os gerne lidt om din opgave, så kommer vi ud og kigger på det, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Vi vil meget gerne hjælpe med gode idéer til eksempelvis farver og beklædningstyper til vægge, lofte m.m., hvis du ønsker det.