Hos Mr. Rasmussen er vi et hold af professionelle medarbejdere, som hver dag går på arbejde for at skabe flotte resultater. Kompromisser og løbe om hjørnerne er ikke noget, som du vil finde hos os. Tværtimod gør vi en ære ud af tage det ekstra skridt for at skabe tilfredsstillende løsninger, der lever op til vores egne og ikke mindst kunders krav.

Vi står klar til at løse dine maleropgaver, hvad enten det er en totalrenovering eller en mindre facade opgradering. Størrelsen er ikke det vigtige for os. Det handler tværtimod for os om at have respekt for det gode håndværk og dens mange kvaliteter. Ved os finder du hårdtarbejdende, passionerede og først og fremmest professionelle maler håndværkere.

At male kan være et mere komplekst stykke arbejde, end man kan gå rundt og tro. Det er mere end blot at snuppe en pensel og klaske maling på væggen. Det er en proces der kræver flere forarbejdning teknikker og forberedelse. På denne måde sikre vi at vores arbejde fører til det bedste resultat, uden at dine ejendele beskadiges. Ved maler Frederiksberg, tager vi højde for dine behov og restriktioner, inden vi påbegynder vores arbejdsproces, og tror på at det bedste resultat opstår ved ærlighed mellem kunder og maler. Vi er ærlige om vores arbejde, hvis der er udfordringer for realiseringen af dine drømme. Vi vil dog tilbyde vores rådgivning, og sammen arbejde mod nye løsninger og muligheder, så du opnår et holdbart resultat, så kompromisløst som vi kan.

Lokalt malerfirma

Vi ved  maler Frederiksberg, er erfarne malehåndværkere. Vi ved derfor det kan være grænseoverskridende at lukke fremmede ind i deres hjem. Vi gør derfor en indsats i at skabe et tillidsbånd mellem dig og maler. På denne vis sikres der en tryghed for begge parter, i at aftaler og tidspunkter bliver overholdt. Samtidigt vil vi sikre at dine ejendele ikke bliver beskadiget under arbejdsprocessen, ved at bruge tid på at overlægge og flytte møbler eller lign. placeret i en risikozone. Vi håber at, det at vi er lokale malere, giver en følelse af tryghed i vores tilstedeværelse, så samarbejdet sker så problemfrit som muligt.

Prismatch med kvalitet

Er du interesseret? så kontakt os her.  Vi giver dig et kvalificeret tilbud, for at realisere dine drømme. Vi tror på at kvalitet er den eneste måde at sikre et godt resultat, og at prisen skal være respektfuld men ikke skræmmende. Vi vil derfor præsentere dig for fair pris, som vi håber begge parter kan acceptere.​