​Overvejer du at kaste dig over et malerprojekt, men ved du ikke, hvordan du skal gribe det an? Så er din lokale Malermester MR Rasmussen i Søborg den helt rette til jobbet. Vi er altid parate til at give et tilbud, hvad enten det er en større eller mindre maleropgaver.

Malerfirma laver kvalitetsarbejde

​Vi ønsker at fremstå som et seriøst og kvalitetsbevidst malerfirma, som ikke går på kompromis med kundens faglige forventninger. Vi bestræber os derfor altid på at møde kunden med et smil og være imødekommende på alle områder. Vi har mange års erfaring med forskelligt malerarbejde, og vi lægger derfor også stor vægt på at udføre kvalitetsarbejde, som altid afspejler sig i vores flotte resultater.

Vores malermester klarer alle dine maleropgaver

​Vi kan udføre enhver form for maleropgave, uanset om der er tale om en mindre opgave eller en stor og omfattende opgave. Nedenfor kan du finde en oversigt over nogle af vores arbejdsområder:

​Vi giver et uforpligtende, gratis tilbud

​Sidder du inde med nogle spørgsmål? Så er du mere en velkommen til at kontakte os på 30353506 eller sende en mail til maler@mr-rasmussen.dk. Fortæl os gerne lidt om din opgave, så kommer vi ud og kigger på det, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Vi vil meget gerne hjælpe med gode idéer til eksempelvis farver og beklædningstyper til vægge, lofte m.m., hvis du ønsker det.