​Malermester MR Rasmussen udfører alle typer af malerarbejde i Skovlunde. Så har du brug for en hjælpende hånd med dit malerprojekt, så er maler Mikkel Rasmussen den rette til jobbet.

Har du brug for hjælp til indendørs maling?

​Trænger dit køkken eller badeværelse til at blive malet, eller ønsker du måske bare at skifte den nuværende maling på væggene ud med en anden farve? ​Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Malermester MR Rasmussen tilbyder vi både maling af køkken og maling af badeværelse til konkurrencedygtige priser for både privatkunder og erhvervskunder i Skovlunde. Maling af vådrum er ofte en kompliceret affære, hvorfor det er en rigtig god idé at lade en erfaren maler varetage opgaven.Vi lægger desuden stor vægt på, at alle vores kunder får den samme professionelle behandling, uanset om du skal have udført en lille eller en større opgave. For os er det vigtigt, at alle vores kunder får en god behandling, og du vil derfor kun blive mødt af positive medarbejdere.

Kontakt din lokale maler i Skovlunde

Du er mere en velkommen til at kontakte os på 30353506 eller sende en mail til maler@mr-rasmussen.dk. Fortæl os gerne lidt om din opgave, så kommer vi ud og kigger på det, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Vi vil meget gerne hjælpe med gode idéer til eksempelvis farver og beklædningstyper til vægge, lofte m.m., hvis du ønsker det.