Alt inden for malerarbejde tilbydes

Kunne du tænke dig at få udført professionelt malerarbejde? Så er du kommet til det rette sted. 

Hos Malermester MR-Rasmussen har vi mange års erfaring inden for malerarbejde, som vi udfører til konkurrencedygtige priser for private såvel som erhvervskunder i blandt andet Lyngby, Hellerup, Gentofte og resten af København og Nordsjælland.

Vi tilbyder en totalløsning på dit malerarbejde​

Vi er dog ikke et helt almindeligt malerfirma. Vi udfører nemlig ikke kun de traditionelle maleropgaver – vi varetager også de opgaver, der kommer før og efter selve malerarbejdet, herunder også de lidt mere utraditionelle opgaver. Du kan med andre ord få en totalløsning hos os.

Vi har et stort netværk af dygtige samarbejdspartnere, herunder både murere, tømrere, elektrikere, VVS-installatører og gulvlæggere, så skal du for eksempel have foretaget en totalrenovering af din bolig, kan vi hjælpe dig.

Det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere står inde for den samme høje kvalitet, som vi selv gør, og du er derfor garanteret grundigt og professionelt arbejde i høj kvalitet hos os, uanset om du vælger en totalløsning eller blot skal have udført malerarbejde.

Vi udfører alle former for malerarbejde

Som en erfaren og alsidig malermester udfører vi alle former for malerarbejde, både inde og ude.

Vi udfører blandt andet:

Vi har kunder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

Vi udfører professionelt malerarbejde i hele København og Nordsjælland. På listen her på siden, kan du se et udpluk af de byer vi kører til. Selvom din by ikke fremgår, skal du endelig kontakte os . Vi kører helt sikkert også til din by.

​Lidt om vores malerforretning

Vi lægger vægt på, at alle får den samme gode, professionelle behandling - uanset arbejdets omfang.

Vi kommer med glæde ud og får en snak om en potentiel opgave. Vi tager en grundig gennemgang af opgaven, så vi kan anbefale den bedste løsning, og så vi kan udarbejde et billigt og uforpligtende tilbud på opgaven.

Det er vigtigt for os, at alle får god behandling af vores medarbejdere i Malermester MR-Rasmussen. Vi har en positiv energi og behandler kundernes hjem med respekt. Vi stiller høje krav til kvaliteten af vores arbejde, men vi har absolut konkurrencedygtige priser.

Vi er til for kunderne, og det ved vi, så vi yder altid vores bedste for, at det skal blive en god oplevelse for alle. Vores vigtigste opgave er at efterlade et godt indtryk, så du kan nyde dine nymalede rammer, og så vi har et samarbejde at bygge videre på.

Hvad koster malerarbejde?

Der er mange, der mener, at de sagtens selv kan male og spare pengene på professionelt malerarbejde. Ofte opstår de første problemer dog allerede, når der skal købes maling, for hvor meget maling skal man bruge, hvilken kvalitet skal det være i, hvilken farve og hvilken glans?

Herefter kommer det store arbejde med korrekt afdækning, som er essentielt for et flot resultat, og efterfølgende er det så endelig blevet tid til selve malerarbejdet, som ofte viser sig at være en meget stor mundfuld.

Vi lever af at købe maling, dække af og udføre korrekt malerarbejde, og vi kan derfor arbejde både hurtigt og effektivt samtidig med, at du er sikret et perfekt resultat. Alt dette tilbyder vi til en ganske fordelagtig pris, men prisen afhænger selvfølgelig blandt andet af opgavens omfang og størrelse – og om vi selv skal købe maling, eller om du allerede selv har købt det på forhånd.

Ved mindre opgaver tager vi en timepris, men ellers udarbejder vi normalt altid et uforpligtende tilbud på opgaven, så kunderne fra start af ved, hvor meget det kommer til at koste. Ønsker du en billig pris på dit malerarbejde, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon ​30353506, eller du kan skrive til vores e-mail ​maler@mr-rasmussen.dk.