Bor du i Taastrup, Høje-Taastrup, Ishøj eller Hundige, og leder du efter en dygtig maler i din lokale område? Så er den medaljevindende malersvend Mikkel Rasmussen den helt rette kandidat til dit malerprojekt. Han er klar med det billigste og bedste tilbud.

Et godt håndværk

​Hos Malermester MR Rasmussen har vi fokus på håndværk, kvalitet og æstetik. Om vi så skal løse en større eller en mindre opgaver, så skal slutresultatet afspejle godt håndværk. Vi er hårdtarbejdende og løber ikke om hjørner med nogen. Tværtimod gør vi en ære ud af tage det ekstra skridt for at skabe tilfredsstillende løsninger, der lever op til vores egne og ikke mindst kundernes krav.

Derfor skal du vælge dit lokale malerfirma

​At male kan være et mere komplekst stykke arbejde, end man måske går rundt og tror. Det er mere end blot at snuppe en pensel og klaske maling på væggen. Det er en proces, der kræver flere timers forberedelse og forarbejdningsteknikker. På denne måde sikrer vi, at vores arbejde fører til det bedste resultat, uden at dine ejendele beskadiges. Vi tager højde for dine behov og krav, inden vi påbegynder vores arbejdsproces. Derudover tror vi på, at det bedste resultat opstår gennem ærlighed. Vi er ærlige om vores arbejde, og hvis der står udfordringer i vejen for realiseringen af dine ønsker, så forsøger vi at finde nye løsninger og muligheder, så du opnår et resultat, du er tilfreds med.

Dit lokale malerfirma i Taastrup, Ishøj og Hundige

​Hos Malermester MR Rasmussen ved vi, at det kan være grænseoverskridende at lukke fremmede ind i hjemmet. Vi gør derfor en indsats i at skabe et tillidsbånd mellem dig og os, så begge parter er sikret en tryghed. Det indebærer, at vi planlægger aftaler og tidspunkter, der skal overholdes. Derudover sikrer vi, at dine ejendele ikke bliver beskadiget under arbejdsprocessen. Vi bruger tid på at overlægge og flytte møbler eller lign. placeret i en risikozone.

Kontakt i dag

​Du er mere en velkommen til at kontakte os på 30353506 eller sende en mail til maler@mr-rasmussen.dk. Fortæl os gerne lidt om din opgave, så kommer vi ud og kigger på det, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Vi vil meget gerne hjælpe med gode idéer til eksempelvis farver og beklædningstyper til vægge, lofte m.m., hvis du ønsker det.