Skal du male hus eller lejlighed i Hellerup? Mikkel Rasmussen er din kvalitetsbevidste maler i byen. Mikkel er den helt rette maler til opgaven, fordi han har mange års erfaring inden for malerbranchen. Han har desuden medvirket som ekspert i TV2-programmet “Danmarks grimmeste hus”.

Malerfirma i Hellerup

Kvalitet og konkurrencedygtige priser er nøgleord, som Mikkel vægter højt. De afspejler sig i de flotte resultater, som han gang på gang leverer. Derudover er Mikkel din lokale maler, som har udført utallige maleropgaver i Hellerup.

Du skal vælge dit lokale malerfirma, fordi du får:

  • En anerkendt malermester
  • Kvalitetssikkerhed
  • Vejledning
  • Professionel rådgivning
  • Veludført arbejde
  • Flotte resultater til en billig pris
  • Faglærte maler håndværkere

​Medlem af Danske Malermestre

Vi er medlem af Danske Malermestre, hvilket betyder, at vi er forpligtet til at yde kvalitet. Alle medlemmer af Danske Malermestre er omfattet garantiordningen, som har til formål at sikre kunderne, at malerarbejdet bliver korrekt udført. Hvis du f.eks. ikke mener, at malerarbejdet af en eller anden grund ikke lever op til dine forventninger, så har du ret til at indbringe din sag for Danske Malermestres Garantiordning.

​Vi går ikke på kompromis med kundens ønsker

​Vi lægger vægt på, at alle får den samme gode, professionelle behandling, uanset arbejdets omfang. Vi kommer med glæde ud og får en snak om en potentiel opgave. Derudover tager vi også en grundig gennemgang af opgaven, så vi kan anbefale den bedste løsning, og så vi kan udarbejde et billigt og uforpligtende tilbud på opgaven.

​Det er vigtigt for os, at alle får en god behandling af vores medarbejdere hos Malermester MR Rasmussen. For os er det vigtigt, at du, som kunde hos os, får en god behandling af alle vores medarbejdere. Vi lægger derfor stor vægt på at have en positiv energi, ligesom vi også altid behandler vores kunders hjem eller erhvervslokaler med stor respekt. En af vores vigtigste opgave er at efterlade et godt indtryk, så du kan nyde det flotte resultat.

​Kontakt dit malerfirma i Hellerup

​Har du nogle spørgsmål, ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller kunne du tænke dig en billig pris på din maleropgave, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan med fordel ringe til os på telefon 30 35 35 87, men du kan også skrive til vores e-mail maler@mr-rasmussen.dk. Fortæl os gerne lidt om din opgave, så kommer vi ud og kigger på det, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Vi vil meget gerne hjælpe med gode idéer til eksempelvis farver og beklædningstyper til vægge, lofte m.m., hvis du ønsker det.