​Leder du efter en maler i Lyngby?

MR-Rasmussen i Kongens Lyngby sørger for alt dit malearbejde.

Malerarbejde er langt fra at gribe ud efter den nærmeste pensel og få noget maling op på væggen. Der ligger en videnskab og ikke mindst tradition inden for erhvervet. Her ligger der yderligere en stor respekt for håndværket og de bagvedliggende teknikker. Det samme vil du blive mødt med hos Mr. Rasmussen. Vi har gennem mange års erfaring tilegnet os mulighederne for at skabe et resultat, som skaber en uimodståelig forskel for den enkelte.

Maling er mere besværligt og kompleks at arbejde med end som sådan. Det kræver i mange henseender en del forberedelse og forarbejdning. Mange oplever problemer med maling der løber, og overflader med ujævn struktur. Netop dette leder mange gange til, at man vælger at få en professionel maler ind over opgaven.

I et samarbejde med os vil du altid blive mødt med en stor professionalisme og passion, der ikke er til at tage fejl. Ganske enkelt elsker vi vores arbejde og ikke mindst at færdiggøre en opgave, der bringer smil og glæde frem. Vi stræber efter, uanset størrelsen på opgaven, at skabe høj tilfredshed og unikke resultater.

Gennemsigtigt samarbejde med stor respekt

Vi er velvidende og meget opmærksomme på, at det kan være grænseoverskridende for kunder at lukke fremmed ind i deres hjem. Det er en tillidssag mellem håndværkere og borgerne. Derfor gør vi altid en ære ud af aflevere dit hjem præcis, som vi fandt det. Ligegyldigt om der er tale om indendørs eller udendørs arbejde, så vil vi dække af og passe på dine ejendele.

Dertil er det vigtigt hos Mr.Rasmussen at vi får skabt et gennemsigtigt arbejde, hvor alle parter er tilfredse. Det betyder også, at vi altid vil give vores ærlige rådgivning og vejledning, så du får et holdbart resultat. Vi lægger ikke fingrene imellem, hvis dine ønsker og idéer ikke kan realiseres. Vi arbejder derimod med at finde nye løsninger og muligheder for komme frem til den løsning, der giver bedst mening for dig.

Få et tilbud på din drøm med maler lyngby

Hos Mr. Rasmussen er der ikke nogen opgave, som er for stor eller for lille. Vi tager os af alt lige fra en ny facade på dit hus, som har brug for en kærlig hånd. Eller måske har brug for hjælp til tapetsering af børneværelserne, som skal være fyldt med livlige motiver. Uafhængigt af opgaven så vil resultatet være kvalitetshøjt og efter dine ønsker.