Bor du i Kalundborg og skal bruge en maler? Malermester MR Rasmussen er et medaljevindende malerfirma, som har et utal af referencer og flere års erfaring inden for malerfaget. Vi arbejder på timebasis, fordi det bedst kan betale sig for vores kunder, men vi laver naturligvis et fast malertilbud til en konkurrencedygtig pris.

Kongelig Malersvend

Mikkel Rasmussen er din lokale malermester i Kalundborg. Han har bestået svendeprøven med glans og er så dygtig, at han modtog en medalje fra Hendes Majestæt Dronning Margrethe II. Derudover er maleren kendt fra TV2-programmet “Danmarks grimmeste rum”.

​Har du brug for hjælp til indendørs maling?

​Trænger dit køkken eller badeværelse til at blive malet, eller ønsker du måske bare at skifte den nuværende maling på væggene ud med en anden farve? ​Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Malermester MR Rasmussen tilbyder vi både maling af køkken og maling af badeværelse til konkurrencedygtige priser for både privatkunder og erhvervskunder i Kalundborg. Maling af vådrum er ofte en kompliceret affære, hvorfor det er en rigtig god idé at lade en erfaren maler varetage opgaven.

Vi lægger desuden stor vægt på, at alle vores kunder får den samme professionelle behandling, uanset om de skal have udført en lille eller en større opgave. For os er det vigtigt, at alle vores kunder får en god behandling, og derfor vil de kun blive mødt af positive medarbejdere.

Malerfirma i Kalundborg med mange års erfaring

​Vi er et malerfirma med mange års erfaring inden for både maling af køkken og badeværelse. Uanset om du skal have udført professionel maling af badeværelse, køkken eller et helt tredje rum, så kan du altid være sikker på, at din maleropgave bliver udført i den højeste kvalitet.

Vi sætter vores faglige stolthed utroligt højt, og det er derfor meget vigtigt for os at skabe perfekte resultater, som vores kunder kan være tilfredse med.

Vil du have et konkurrencedygtigt tilbud?

​Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på 30353506 eller skrive til maler@mr-rasmussen.dk. Fortæl os gerne lidt om din opgave, så kommer vi ud og kigger på det, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Vi vil meget gerne hjælpe med gode idéer til eksempelvis farver og beklædningstyper til vægge, lofte m.m., hvis du ønsker det.