Malermester Rasmussen gør det hurtigt og billigt

​Mikkel Rasmussen er din kvalitetsbevidste og lokale maler i Ballerup. Han bruger udelukkende materialer af høj kvalitet fra de bedste mærker, som giver dine vægge, døre, fodlister, dit køkken, loft m.m. et flot slutresultat.

​Trænger dine vægge derhjemme til at blive frisket op? Er det tid til at male paneler, karme og døre? Eller vil du give dit hjem en ny facade? Så skal du måske overveje at vælge din lokale Malermester MR Rasmussen i Ballerup.

Her er 4 gode grunde til at vælge os:

  • Færre bekymringer
  • Større sikkerhed
  • Rådgivning
  • Veludført malerarbejde

​Færre bekymringer og større sikkerhed

Malermester MR Rasmussen tilbyder rådgivning og veludført malerarbejde, der giver færre bekymringer i forhold til de opgaver, du har brug for at løse i hjemmet. Hos Malermester Rasmussen sørger vi for at udføre malerarbejdet rigtigt, så slutresultatet bliver flot og varer ved. Du får derudover også en større sikkerhed for, at resultatet bliver, som du har forestillet dig det. Du kan forvente, at malerarbejdet bliver udført effektivt, hurtigt og billigt.

Rådgivning

Du skal vælge Malermester MR Rasmussen, fordi det er et professionelt malerfirma, som giver dit hjem en kærlig hånd. Har du spørgsmål om dit malerarbejde, så er maleren den helt rette at spørge, idet han har mange års erfaring og et stort kendskab til alt malerarbejde. Det kan være spørgsmål om valg af maling, glans og farver, vedligeholdelse af malede overflader til tapetsering af vægge og renovering af vinduer. Når du vælger os, får du både ekspertrådgivning med fokus på dine idéer, ønsker og behov.

Veludført malerarbejde

Malermester Rasmussen i Ballerupbruger det nyeste professionelle udstyr og bedste materialer af høj kvalitet. Maleren går ikke ned på kvaliteten, så derfor kan du regne med, at han leverer godt malerarbejde. Derudover har han stor viden, flere års erfaring og kompetencer til at sikre, at arbejdet udføres korrekt med et flot finish.

Det bedste tilbud fra din lokale malermester

Har du brug for en dygtig maler eller ekspertrådgivning, kan han helt sikkert hjælpe dig. Så kontakt Malermester MR Rasmussen på 30353506 eller skriv til maler@mr-rasmussen.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud på veludført malerarbejde. Fortæl os gerne lidt om din opgave, så kommer vi ud og kigger på det, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Vi vil meget gerne hjælpe med gode idéer til eksempelvis farver og beklædningstyper til vægge, lofte m.m., hvis du ønsker det.