Prisbelønnede MR-Rasmussen er din lokale malermester i Gentofte.

​Står du med behov for godt malerarbejde?

Har du brug for rådgivning eller en hjælpende hånd til maling af lejlighed, hus eller lignende, så kan du roligt kontakte maler gentofte for gode tilbud lige såvel som gode råd til hvordan arbejdet bedst tænkeligt kan udføres. Malerhåndværk kan nemlig være meget udfordrende.

Det kræver erfaring, viden og udførselsevner indenfor:

  • Maler type

  • Filtning

  • Belægning af gulv og vægge.

Hvis malerarbejde ikke bliver gjort rigtigt, kan det give tydelige afmærkninger i støbningen på vægge, lofter og gulve og være svært at restaurere til oprindelige stand.

Erfarne malere med garanti

Fra os kan du forvente godt håndværk udført af gode håndværkere. Vi lader vores arbejde snakke for os, og giver med garanti dig en oplevelse, der fuldender arbejdsopgaven på en sådan vis at det foregår så problemfrit som muligt. Vores ansatte ved maler gentofte, er professionelt uddannet med personlig erfaring, der giver dem en værdig beskrivelse som fremragende malere. Ved maler gentofte stoler vi på vores ansatte, men løfter i samlet flok. Der kan altid bruges en ekstra mening og input der blot øger kunde satisfaction for dig og vores allerede tilfredsstillede kunder.

For maler gentofte er ingen opgave for lille. Vi forstår dine behov. Om det er maling af den nye lejlighed, eller det er stakittet foran huset, der har brug for et touch-up, så stiller vi gerne op og tilbyder vores erfaring, til dig der ser fornuften i godt arbejde. Arbejde udført med anerkendt værktøjer i god kvalitet. Vi tror på et godt stykke arbejde til respektive priser. Derfor kan du ved malermester Mikkel Rasmussen forvente konkurrencedygtige priser, på arbejde i god og tilfredsstillende kvalitet. Det SKAL ikke være dyrt, for at være godt arbejde.

Lokale og loyale

I vores forretning ligger vi en ære i at være i kontakt med vores lokale kunder. Det er deres mening og vurderinger, vi som virksomhed former os efter. En lokal maler kan tilbyde en troværdighed og velvær i særklasse. Det handler om at kunne stole på sin maler med jeres vigtige eje, jeres hus. Eller rettere sagt, jeres hjem. Et hjem er et sted, hvor man skal føle sig tilpas og være tilfreds. Dette vil vi være stolte af at bidrage til.

Kontakt os hvis du: Er klar til at påbegynde nye eventyrer, starte fede projekter, har brug for at se noget nyt eller blot vil lufte nogle spændende ideer. Vi står klar.

Maler i Gentofte

Rigtig god malermester i Gentofte.

Prisbelønnede malermester Mikkel Rasmussen kan lave alle slagts malerarbejde for dig.

  • Afdampning af tapet og væv
  • Spatling
  • Opsætning af filt
  • Opsætning af væv
  • Tapetsering
  • Maling

Bor du i Gentofte, så skal du vælge MR-Rasmussen som din maler. Du kan også læse mere om hvad vi kan gøre for dig som maler i Charlottenlund.

Pris på malerarbejde

Mikkel Rasmussen giver gode og konkurrendedygtige priser på malerarbejde.

Det betyder høj kvalitet til lave pris!

Kontakt malerfirmaet i Gentofte her og få et godt tilbud på dine maleropgaver.

Gentoftes Kvalitetsbevidste Malermester - Lokalt malerfirma i Gentofte​​