Mangler du en maler i Charlottenlund? Så er du kommet til det rigtige sted.
MR-Rasmussen har mange års erfaring inden for malerbranchen, vi har både malet til privat og erhverv og har efterhånden rigtigt mange års erfaring med diverse opgaver. Heriblandt har vi arbejdet med vægge, lofter, døre, vinduer, og trapper. 

Vi arbejder hurtigt og effektivt, vi spilder ikke tid på noget, og derfor kan give give dig en deadline for hvornår tingene er færdige, og den tid bliver holdt så du ved lige præcis hvornår du kan gøre brug af projektet. Du kan regne med 100% kvalitet når du får lavet dine projekter hos os, for vi sørger altid for at have god kommunikation med dig, så vi kan gøre tingene lige efter dine tanker.

Her er 5 gode grunde til at vælge Malermester MR Rasmussen:

  • Du slipper for at gøre det selv.
  • Du betaler mindstepris.
  • Du får udført opgaverne hurtigt.
  • Du får ekspertrådgivning.
  • Du får et professionelt, flot finish.

Vi tilbyder servicen i Charlottenlund og vi elsker at hjælpe vores lokale kunder med deres maleprojekter. Så hvis du har brug for en pålidelig maler i Charlottenlund, så tøv endelig ikke med at kontakte os på 30353506 eller sende en mail til maler@mr-rasmussen.dk. Fortæl os gerne lidt om din opgave, så kommer vi ud og kigger på det, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Vi vil meget gerne hjælpe med gode idéer til eksempelvis farver og beklædningstyper til vægge, lofte m.m., hvis du ønsker det.