​Billigt og hurtigt! Mikkel Rasmussen er en erfaren og dygtig lokal maler i Albertslund og Brøndby Strand. Hvis du står med en maleropgave i eller i nærheden af Albertslund og Brøndby, så er Rasmussen den helt rette at kontakte.

Vi leverer dine ønsker i høj kvalitet

​Malermester Rasmussen udfører alle former for maleropgaver, om det så er renovation af vinduer eller maling efter vandskade. Du vil blive rådgivet i forhold til løsningsmuligheder igennem hele processen - lige fra valg af løsninger til gennemgang af det endelige resultat. Vores malermester har malet i mange forskellige hjem og udført mange forskellige opgaver, og han kan derfor tilbyde både kyndig rådgivning og vejledning. Det kan for eksempel være i forbindelse med valg af farver, tapeter eller andre materialer, men det kan også være i forhold til, hvordan han løser din opgave på bedst mulig vis.

Her er 5 gode grunde til at vælge Malermester MR Rasmussen:

  • ​Du slipper for at gøre det selv.
  • ​Du betaler mindstepris.
  • ​Du får udført opgaverne hurtigt.
  • ​Du får ekspertrådgivning.
  • ​Du får et professionelt, flot finish.

Malermester Rasmussen går aldrig på kompromis med kvaliteten

​Malerfirmaet er fagligt stærkt og kvalitetsbevidst. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Mikkel Rasmussen er en anerkendt maler i Danmark, som bl.a. har medvirket i TV2-programmet “Danmarks grimmeste rum”. Han har mange års erfaring med forskelligt malerarbejde, og han lægger derfor stor vægt på at udføre kvalitetsarbejde, som altid afspejler sig i sluresultatet. Derudover er firmaet medlem af Danske Malermestre og Københavns Malerlaug, hvilket betyder, at du er garanteret et korrekt udført malerarbejde.

Hvad koster en maler?

Priser varierer meget alt afhængigt af, hvad det er for en opgave, du skal have udført. Der er for eksempel stor prisforskel på, om du blot skal have sat tapet op på en enkelt væg, eller om du skal have malet hele dit hus – både indvendigt og udvendigt.

Kontakt dit lokale malerfirma

Hos Malermester MR Rasmussen er kvalitetssikkerhed, konkurrencedygtige priser og kunderne i centrum. Du er velkommen til at ringe ind, hvis du har spørgsmål om konkrete priser, eller hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan med fordel ringe på telefon 30353506 eller skrive på maler@mr-rasmussen.dk. Fortæl os gerne lidt om din opgave, så kommer vi ud og kigger på det, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Vi vil meget gerne hjælpe med gode idéer til eksempelvis farver og beklædningstyper til vægge, lofte m.m., hvis du ønsker det.