​Er du på udkig efter en faglært og dygtigt maler i Ringsted? Så er du landet på den helt rigtige side. Din lokale maler, Mikkel Rasmussen, finder du hos malerfirmaet Malermester MR Rasmussen. Han er en medaljevindende malersvend, som udfører alle typer af maleropgaver.

Vi tilbyder en totalløsning på dit malerarbejde

​Vi er dog ikke et helt almindeligt malerfirma. Vi udfører nemlig ikke kun de traditionelle maleropgaver. Vi varetager også de opgaver, der kommer før og efter selve malerarbejdet, herunder også de lidt mere utraditionelle opgaver. Du kan med andre ord få en totalløsning hos os.

Vi har et stort netværk af dygtige samarbejdspartnere, herunder både murere, tømrere, elektrikere, VVS-installatører og gulvlæggere. Så skal du for eksempel have foretaget en totalrenovering af din bolig, kan vi hjælpe dig. Det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere står inde for den samme høje kvalitet, som vi selv gør. Du er derfor garanteret grundigt og professionelt malerarbejde hos os, uanset om du vælger en totalløsning eller blot skal have udført en maleropgave.

Her er 4 gode grunde til at vælge os:

  • Færre bekymringer
  • Større sikkerhed
  • Rådgivning
  • Veludført malerarbejde

​Færre bekymringer og større sikkerhed

Malermester MR Rasmussen tilbyder rådgivning og veludført malerarbejde, der giver færre bekymringer i forhold til de opgaver, du har brug for at løse i hjemmet. Hos Malermester Rasmussen sørger malermesteren for at udføre malerarbejdet rigtigt, så slutresultatet bliver flot og varer ved. Du kan forvente, at malerarbejdet bliver udført effektivt, hurtigt og billigt.

​Rådgivning

Du skal vælge Malermester MR Rasmussen, fordi det er et professionelt malerfirma, som giver dit hjem en kærlig hånd. Har du spørgsmål om malerarbejdet, er maleren den helt rette at spørge, fordi han har mange års erfaring og et stort kendskab til alt malerarbejde. Når du vælger os, får du både ekspertrådgivning med fokus på dine idéer, ønsker og behov. Mikkel hjælper dig med dine spørgsmål. Det kan være spørgsmål om valg af maling, glans og farver, vedligeholdelse af malede overflader til tapetsering af vægge og renovering af vinduer.

Veludført malerarbejde

Malermester Rasmussen i Ballerupbruger det nyeste professionelle udstyr og bedste materialer af høj kvalitet. Maleren går ikke ned på kvaliteten, så derfor kan du regne med, at han leverer godt malerarbejde. Derudover har han stor viden, flere års erfaring og kompetencer til at sikre, at arbejdet udføres korrekt med et flot finish.

Uforpligtende og gratis tilbud

Du er mere en velkommen til at kontakte os på 30353506 eller sende en mail til maler@mr-rasmussen.dk. Fortæl os gerne lidt om din opgave, så kommer vi ud og kigger på det, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Vi vil meget gerne hjælpe med gode idéer til eksempelvis farver og beklædningstyper til vægge, lofte m.m., hvis du ønsker det.