​Leder du efter en erfaren maler, som på samme tid udfører et godt stykke arbejde? Så er du kommet til det helt rette sted. Malermester MR Rasmussen har erfaring med maling af huse, lejligheder og bygninger. Så hvad enten det drejer som en omfattende renovering eller maling af en væg i din stue, så kan vi klare opgaven.

Dit lokale malerfirma i Karlslunde

​Foruden vores mange arbejdsområder, så tilbyder vi også ekspertrådgivning gennem hele processen for at sikre, at vi finder den mest optimale løsning til lige netop dit ønske. Derudover vejleder vi, efter behov, om farver og materialer. Malermester Mikkel Rasmussen er indehaveren af malerfirmaet Malermester MR Rasmussen. Han udfører alle former for maleropgaver i Karlslunde, Solrød og Køge til rigtig gode og konkurrencedygtige priser.

Har du brug for hjælp med at male dine trapper?

Det kan for mange være rigtig svært at male en trappe, og derfor kan det være en rigtig god idé at lade en professionel om opgaven, hvis du ønsker et pænt resultat. Vi har mange års erfaring med både indendørs og udendørs maling af trapper samt maling af trappeopgange, og vi kan derfor hjælpe dig til en ganske konkurrencedygtig pris.

Vi tilbyder en komplet renovering af opgang med alt, hvad det indebærer. Vores arbejde dækker blandt andet over:

  • ​Spartling
  • ​Opsætning af filt
  • ​Maling af vægge og lofter
  • ​Maling af træværk
  • ​Maling af vinduer

​Der findes rigtig mange forskellige typer trapper. Det kan for eksempel være, at du har en indvendig trappe i dit hus, der går op til førstesalen, eller måske en trappe der går ned til kælderen. Det kan også være, at du har en udvendig trappe, der for eksempel bruges til nødudgang eller som bagindgang. Uanset hvad, så kommer trapper i rigtig mange forskellige afskygninger. Fælles for dem alle er, at de er ret svære at male. Det betyder også, at det er svært at få et flot resultat.

Vi er et malerfirma med stor erfaring inden for malerbranchen, og vi kan tilbyde professionel maling af trappe med den helt rette maling, der holder til det slid, en trappe normalt udsættes for.

Kontakt os og få et gratis tilbud

Har du brug for vores professionelle ekspertise i forbindelse med maling af trappe eller andre maleropgaver, så er du mere en velkommen til at kontakte os på telefon 30353506 eller skrive til e-mail maler@mr-rasmussen.dk. Fortæl os gerne lidt om din opgave, så kommer vi ud og kigger på det, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Vi vil meget gerne hjælpe med gode idéer til eksempelvis farver og beklædningstyper til vægge, lofte m.m., hvis du ønsker det.