MR-Rasmussen maler i københavn - erfaren malermester med øje for kvalitet.

Leder du efter maler København?

Er du på udkig efter erfarne malere til at gennemfører dine hus drømme? Vi er klar til at hjælpe dig med dit malerarbejde. I et samarbejde med os vil du altid blive mødt med en masse passion for jobbet, men først og fremmest professionalisme. Vi både elsker vores arbejde og sætter en ære i at fuldfører et flot stykke håndværk der gør begge parter tilfredse over samarbejdet. Vi stræber efter at udfører et sublimt stykke arbejde, på en så kompromisløs måde som muligt. Ved maler København er vi klar til at rådgive og udveksle ideer og løsninger, men er ærlige om vores arbejde, hvis der skal udvikles eller nye muligheder på bordet for at realisere dine drømme.

Vi håber, du tager imod vores hjælp, med en professionel maler håndværker, når dit nye projekt skydes i gang. Malerarbejde er nemlig en del mere komplekst end de fleste vil gå og tro. At være maler kræver en del erfaring. Især er det vigtigt med erfaring inden for maler videnskab. At være maler er meget mere krævende end blot at gribe ud efter den nærmeste pensel og klaske maling på væggen. Der er mange teknikker bag håndværket, som sikrer dig et sublimt resultat. Det kan være viden og evne for forberedelse og forarbejdning. Det er vigtigt at man forbereder inden man starter en ny opgave. Det kræver opmålinger og beskyttelse for rummets yderligere overflader og møbler.

God kvalitet – Gode tilbud

Vi vil ikke gå på kompromis med kvalitet. Vi ved det bedste resultat kun kan opnås, ved en grundig forarbejdningsproces. Samtidigt mener vi ikke at priser skal være skræmmende. Vi er prisbevidste og giver dig et fair tilbud, som begge parter kan respektere.

Respektfuldt samarbejde

Vi forstår at det kan være grænseoverskridende at lukke fremmede ind i ens privat hjem. Det er derfor i vores branche afgørende at etablere et tillidsbånd mellem os og jer. Vi vil give jer en tro på, at vi passer på jeres hjem og jeres dyrebare ejendele. Vi gør en ære i at efterlade jeres hjem præcis som, da vi ankom. Dette vil vi opretholde både når der er tale om indendørs og udendørs malerarbejde. Af denne grund tror vi på at den største sikkerhed ligger i en lokal maler. Vi som maler København, er troværdige malere der kender vores omgivelser, og de omstændigheder der tilhørere. Vi er derfor forberedte på de behov eller restriktioner, i har til os.​