Malermester Mikkel Rasmussen udfører alt i malerarbejde i Valby, Rødovre, Hvidovre og omegn.

Malerarbejde i særklasse

Malerhåndværk kan være udfordrende. Det kræver erfaring og gennemført arbejde. Maler valby tilbyder jer derfor en hjælpende hånd, til at løse de udfordringer i står overfor. Dette gælder både store og små opgaver. Vi står klar, hvis i har brug for os. Det du kan forvente af os, er erfaring, viden og udførselsevner indenfor malerfaget, der skal bruges når man skal arbejde med diverse maletyper, Filtning og belægning af gulve og vægge. Hvis ikke arbejdet bliver gjort rigtigt, kan der som resultat være tydelige afmærkninger i støbningen på vægge, lofter og gulve. Dette kan være svært at restaurere til den oprindelige stand.

Lokalt og loyalt

Ved maler valby, finder du et lokalt malerværksted, der står klar til at rådgive dig, til hvordan dit arbejde bedst kan udføres. Ved maler valby holder vi os lokale, fordi vi ved hvor vigtigt det er at være tæt på sine kunder og være hurtig til at kunne respondere på deres forespørgsler. Som virksomhed tror vi på at det er vores kunders vurdering og meninger, der skal forme os som virksomhed. Vi er derfor altid klar til at hører dine meninger og løse dine problematikker. Vi ved hvor vigtigt et hjem er, og vi forstår, at man kan være utryg ved at ligge det i hænderne på fremmede. Vælger du en lokal maler som maler valby, får du en troværdig maler fra din omegn, der kan give dig en tryghed i, at arbejdets aftaler bliver overholdt og klaret til tiden.

Leder du efter erfarne malere i Valby?

Maling er besværligt og mere kompleks at arbejde med, end man kan gå rundt og tro. Det er mere end blot at vælge den første malerpensel man ser og klaske noget maling på væggen. At være maler er en udfordrende profession, der bygger på videnskab og erfarne teknikker. At være maler er et traditionelt erhverv, som vi sætter en ære i at opretholde. Vores malere er erfarne malehåndværkere, der lægger stor vægt på forberedelse og forarbejdning, for at udfører arbejdet til perfektion, med professionalisme og passion. Hos mr-rasmussen, giver vi dig en garanti, på at du bliver tilfredse med vores arbejde.

Er du klar til at realisere dine drømme og starte et nyt eventyr med vores hjælp, så kontakt os her. Vi finder den helt rigtig pris til dit arbejde, for kvalitet skal ikke være for dyrt. Vi ser frem til at bidrage til dine projekter, og dine drømme.​ Læs også mere om hvad vi kan gøre for dig som maler i Gentofte.