Et sundt indeklima er en forudsætning for glade og sunde medarbejdere såvel som børn i institutionen. 

Det er derfor vigtigt at få foretaget institutionsrengøring af professionelle, der med deres erfaring, sikrer det gode og sunde indeklima. 

MR Rasmussen, er dit valg af firma til rengøring af institutioner. Vi har øje for detaljen, og kommer helt ud i de små kroge, som ikke altid bliver taget i betragtning, når rengøringen foretages. 

Vi udfører professionel institutionsrengøring, til dig i området København, Rødovre, Brøndby og omegn.

Hvorfor er grundig institutionsrengøring vigtigt?

Vi ved hvor vigtigt det er, at vores små børn trives, og da de er i en institution mange timer om dagen, er det yderst vigtigt at der er rent. Det gælder alle steder, og særligt gulvene hvor de små leger. 

Specielt i de kolde vintermåneder, er sygdomme som forkølelse et stort problem. På en institution, hvor man forholder sig størstedelen af tiden indenfor i vinterperioden, spreder sygdomme sig hurtigt, grundet de mange bakterier, som sætter sig i luften og på interiør. 

Med en jævnlig grundig institutionsrengøring, er der meget at undgå. Smittefaren blandt børnene mindskes, såvel som spredningen af bakterier. 

Vi kan hjælpe med at gøre jeres institution rent på daglig basis, samt hovedrengøring flere gange årligt, så I kan passe børn, i stedet for at skulle gøre rent. 

Kontakt os

Børnevenlig rengøring af institution

Vi har børnene fokus. Det betyder derfor også at vores rengøring er kemikaliefri og børnevenlig. 

Du skal der ikke bekymre dig om skadelige kemikalier for jer, børnene eller miljøet. 

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores institutionsrengøring. Derfor er du sikret et kyndigt udført arbejde, som giver jeres institution det gode indeklima, som der er behov i en institution. 

Skal vi stå for jeres rengøring af institution?

Hvis i ønsker at få et tilbud på rengøring af jeres institution, så kontakt os på telefon 30 35 35 87, ved at sende en mail ren@mr-rasmussen.dk eller ved at udfylde kontaktformularen.