Leder du efter et godt malerfirma på Østerbro?

​Mr. Rasmussen er et førende malerfirma, der arbejder for dig. Det er vores altid fornemmeste opgave at skabe resultater, som lever op til vores kunders standarder såvel som vores egne. Dette formår vi at indfri gennem en professionel tilgang og respekt for det gode håndværk. Vores medarbejdere har derfor en bred viden og ekspertise inden for området, der sikrer en høj kvalitet.

For os findes der ikke nogen halve løsninger. Tværtimod er det afgørende for os, at malerarbejde ikke bliver forhastet eller at der ikke løbes om hjørnerne. En maleropgave er meget mere end blot maling. Det indeholder samtidig skrabning, slibning, grundmaling og mellemmaling alt efter behov. Ved alle opgaver vurderer vi omfanget og den dertilhørende nødvendige og tilpassede arbejdsfremgang.

Hos Mr. Rasmussen tilbyder vi en bred palette af kompetencer. Af samme årsag findes der hverken en for lille eller for stor opgave for os. Vi er din lokale maler på Østerbro og tilbyder dig derfor konkurrencedygtige priser til alle vores kunder. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende samtale, så er vi sammen et skridt tættere på at realisere dine drømme og idéer.

Maler østerbro med respekt for dit hjem

Vi er velvidende og særligt opmærksomme på, at det er en tillidssag at lukke håndværkere ind i ens hjem. Derfor er det en stor prioritet for os, at din oplevelse bliver god hver gang. Derfor vil vi til enhver tid og med stor omtanke behandle dit hjem, som var det vores eget. Det betyder også, at vi afleverer dit hjem pænt og ryddeligt, som vi fandt det.

På denne måde får vi skabt et gennemsigtigt og tillidsfuldt samarbejde, der vil komme alle parter til gode. Arbejdsgangen og resultaterne vil stemme overens med det ønskede, fordi der har været fokus på kommunikation og formidling.

Vi løser dine opgaver

​Hos Mr. Rasmussen har vi fokus på at skabe løsninger og ikke begrænsninger. Derfor udbyder vi et hav af forskellige løsninger, som er listede nedenfor.

  • Renovering af facade

  • Udendørs maling

  • Indendørs maling

  • Afdampning af tapet og væv

  • Spatling

  • Opsætning af filt

  • Opsætning af væv

  • Tapetsering

  • Maling

Vi arbejder både med opgaver udenfor såvel som indenfor. Hvad enten der er tale om et helt fantastisk og uimodståelige tapet, som du har forelsket dig i, eller det er ønsket om en frisk facade, så er vi klar. Lad os tage os af alt det praktiske og detaljerne, så du kan læne dig tilbage og nyde resultatet.

Rådgivning og vejledning er en selvfølge hos os

​Vi står til rådighed for dig med kompetent og professionel rådgivning og vejledning. Alt lige fra lysindfald, farvesammensætning og farvernes udtryk er en samhørighed, der gerne skulle gå op i større enhed. Af samme årsag kan du søge sparring hos os og forvente et altid pinligt ærligt svar. Det vil aldrig være til vores gavn at udføre et arbejde med komplikationer. Derfor går vi hos Mr. Rasmussen det ekstra skridt for at tilbyde den rene kvalitet for vores kunder.