Renovering af vinduer: Alt snedkerarbejde og malerarbejde udføres

Er vinduerne i din bygning gamle og nedslidte, og trænger de til en kærlig hånd, så kan vi hos Malermester MR-Rasmussen sørge for at sætte dem i stand og renovere dem. Vi har stor erfaring inden for istandsættelse og renovering af vinduer, som vi både udfører for kunder i hele København og Nordsjælland. 

Det kan for eksempel være for følgende typer kunder:

  • Virksomheder
  • Boligforeninger
  • Andelsforeninger
  • Udlejere
  • Privatpersoner.​

Hvad er fordelene ved renovering af vinduer?

Der er flere fordele ved renovering af vinduer. Den primære fordel ved at renovere gamle vinduer er dog, at det er væsentligt billigere end at foretage en komplet udskiftning af vinduer. Det kan som regel godt betale sig at renovere de gamle vinduer, og i mange tilfælde kan det også være den eneste relevante løsning, hvis der for eksempel er tale om særlige vinduer, der ikke kan skaffes igen. 

Derudover er ældre vinduer typisk af en væsentlig bedre kvalitet end de vinduer, der kan købes i dag. Du kan dermed beholde dine vinduer af høj kvalitet, men samtidig få dem renoveret og istandsat, således at de ser ud som nye.

Når du vælger os til renovering af vinduer, så varetager vi både alt nødvendigt snedkerarbejde og den afsluttende maling af vinduer, således at du kan være sikker på, at du får et flot og langtidsholdbart resultat.

Kontakt os og hør mere eller få beregnet en pris på din opgave

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med renovering af vinduer, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på din opgave.​

Ring til os på 30 35 35 06, eller send en mail til maler@mr-rasmussen.dk.