Vinduer og døre er ofte det første du ser når du kigger på et hus. 

Med en omgang maling af vinduer og døre, hos MR Rasmussen, øger du både levetiden og udtrykket af dine vinduer og døre. Det bliver med andre ord mere præsentabelt i udseendet. 

Få maling af vinduer og døre i området København, Rødovre, Brøndby og omegn.

Hvorfor er maling af vinduer og døre en god ide?

Med tiden vil dine døre og vinduer blive udsat for slid. Som følge af vejrforholdene vil malingen af vinduer og døre, forsvinde og vand vil have nemmere ved at trænge ind i træet, og få din dør samt vinduerne til at rådne. 

Med maling af vinduer og døre, sikrer du dig en længere holdbarhed. Vi udfører altid vores arbejde med fokus på glansfulde resultater, af høj kvalitet. 

Andre vigtige fordele med maling af vinduer og døre indendørs og udendørs:

✔️ Forbedring af udseendet - En ny omgang maling af vinduer og døre indendørs såvel som udendørs, kan gøre en stor forskel for boligens egenværdi
✔️ Bedre isolering - En god maling kan hjælpe med at forbedre isoleringen af dit hjem. Så kan du spare penge på varmeregningen!
✔️ Lettere at vedligeholde - Malede overflader, heraf maling af døre og karme samt vinduer, er nemmere at rengøre og vedligeholde, da skidt og snavs ikke trænger lige så nemt ind i træet, som ved ikke behandlet overflader
✔️ Personligt udtryk - Malingen af vinduer og døre indendørs såvel som udendørs, kan tilpasses så du tilføjer personlighed til din bolig

Hvis du ønsker at få maling af vinduer og eller døre, skal du ikke tøve med at give os et kald. Vi udfører også maling til både hus, flyttelejligheder, erhverv samt andre opgaver indenfor indvendig og udvendig malerarbejde.

Hvorfor vælge os til maling af døre og vinduer?

Hos MR Rasmussen har vi mange års erfaring med malerarbejde, og særligt ekspertise indenfor maling af vinduer og døre. Vores team af dygtige malere sikrer, at arbejdet udføres med omhu og præcision, så du opnår et flot og holdbart resultat.

Vi forstår, at hver bolig er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov og præferencer. Uanset om du ønsker en bestemt farve, en særlig finish eller en speciel malingstype, er vi fleksible og imødekommende for dine ønsker.

Vi sætter en ære i at levere en fremragende kundeservice. Vores dedikerede team er altid klar til at besvare dine spørgsmål, give rådgivning og sikre, at du er tilfreds med vores arbejde.

Vi lytter til dine ønsker og stræber efter at opfylde dine forventninger på bedst mulig vis.

Få et uforpligtende tilbud på maling af døre og vinduer

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud eller rådgivning, omkring dine muligheder for maling af døre og vinduer. 

Kontakt os allerede i dag på telefon 30 35 35 06, ved at sende en mail maler@mr-rasmussen.dk, eller ved at udfylde kontaktformularen.

Vi kan også foretage renovering af vinduer, hvis de er nedslidte og dette anses for en nødvendighed.