Trænger køkkenet eller badeværelset til at blive malet, eller ønsker du måske bare at skifte den nuværende maling på væggene ud med en anden farve? Så anbefaler vi, at du kontakter os.

Maling af vådrum er nemlig en kompliceret affære, hvorfor det er en rigtig god ide at lade en erfaren maler varetage opgaven.

Hos Malermester MR-Rasmussen tilbyder vi både maling af køkken og maling af badeværelse til konkurrencedygtige priser for både private kunder og erhvervskunder i blandt andet Gentofte, Hellerup, Lyngby og resten af København og Nordsjælland. Vi kører også i andre byer - se listen her på siden.

Lad en professionel varetage maling af badeværelse eller køkken

Skal du have udført maling af badeværelse eller køkken, er malingstype og bundmaling altafgørende for et flot og holdbart resultat.

Det er nemlig særligt vigtigt, at der ved maling af vådrum anvendes de rigtige materialer, så der ikke sker skader, eller der kommer svamp, da det kan være svært at få væk igen, hvis det spredes. Køkken og bad er i forvejen udsatte områder, da der er meget fugtigt.

Vi er et malerfirma med mange års erfaring inden for både maling af køkken og badeværelse, og vi har derfor 100 % styr på, hvilken slags maling der skal anvendes. Det gælder, uanset om du ønsker almindelig vægmaling, gulvmaling eller maling af fliser eller klinker.

Det er i løbet af de sidste par år også blevet særligt populært at anvende indfarvet spartel til for eksempel badeværelset, og det kan vi naturligvis også hjælpe dig med.

Dette er især populært, fordi man slipper for fuger mellem fliserne, og derudover giver det også et råt og anderledes look, der er nemt at vedligeholde.

Hvilken glans maling til køkken?

Vi anbefaler, at du til maling af køkken anvender alt fra glans 10 til glans 25.

Det skyldes, at der er rigtigt meget damp i et køkken, og for at fugten ikke trænger ind i væggene, er det nødvendigt med lak i malingen, som er det, der er med til at udgøre glansen i malingen.

Derudover er det vigtigt, at din køkkenvæg er vaskbar, så du nemt kan tørre den af med en fugtig klud. Dette gælder især bag komfuret og kogepladerne samt bag vasken.

Hvilken glans maling til badeværelse?

Vi anbefaler, at du til maling af badeværelse anvender enten glans 25, glans 50 eller decideret vådrumsmaling.

På et badeværelse er det utroligt vigtigt, at der er minimum 25 % glans i malingen, dvs. glans 25, fordi der er rigtig meget fugt og damp i rummet, når man eksempelvis er i bad.​

Takket være den høje glans vil malingen kunne holde fugten ude af væggene.

Vi udfører alle maleropgaver i højeste kvalitet

Uanset om du skal have udført professionel maling af badeværelse, køkken eller et helt tredje rum, så kan du altid være sikker på, at din maleropgave bliver udført i den højeste kvalitet. Vi er en maler, der sætter vores faglige stolthed utroligt højt, og det er derfor meget vigtigt for os at skabe perfekte resultater, som vores kunder kan være tilfredse med.

Vi lægger desuden stor vægt på, at alle vores kunder får den samme professionelle behandling, uanset om du skal have udført en lille eller en større opgave.

 For os er det vigtigt, at alle vores kunder får en god behandling, og du vil derfor kun blive mødt af positive medarbejdere fra vores firma. Derudover anvender vi altid de bedste materialer på markedet, og du kan selvfølgelig også altid regne med, at vi rydder pænt op efter os, når vi er færdige med din opgave, og du har godkendt resultatet.

 Vi ved, hvor svært det kan være at lukke fremmede malere ind i sit hjem, og derfor er det også vigtigt for os, at du ved, at vi altid behandler vores kunders hjem med stor respekt. Sidst men ikke mindst er du hos os altid garanteret, at vi er færdige til den aftalte tid, og at slutprisen ikke bliver dyrere end den på forhånd aftalte pris.

Få et uforpligtende tilbud på maling af badeværelse og køkken

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig en billig pris på maling af køkken eller maling af badeværelse, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Fortæl os gerne lidt om din opgave, så kommer vi ud og kigger på det, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 30353506, men du kan også skrive til vores e-mail maler@mr-rasmussen.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!​​​