Maling af flyttelejligheder benyttes som oftest af udlejere, der ønsker at overlade lejligheden i flottest mulig stand til den nye lejer.​

Maling af lejligheder kræver naturligvis en hurtig og effektiv indsats af malerfirmaet.

Malermester MR Rasmussen ved, hvad der kræves, og vi er meget fleksible - vi har eksempelvis tilknyttet freelance-arbejdskraft, der kan benyttes i de travleste perioder. Og vi stiller selvfølgelig lige så høje krav til vores samarbejdspartnere, som vi stiller til os selv.

Få maling af flyttelejligheder i området København, Rødovre, Brøndby og omegn.

Få professionel maling af flyttelejligheder 

Maling af lejligheder dækker også over indflytninger. Har den tidligere beboer forsømt at male eller malet i farver, du ikke bryder dig om, kan maling af en hel lejlighed være en stor opgave for de fleste. Mange vælger derfor at undgå besværet og alliere sig med en professionel maler.

De fleste undervurderer besværet og tidsforbruget ved at male selv - til gengæld overvurderer de prisen for at sætte en professionel maler til at løse opgaven.

Du får altså malet din bolig langt hurtigere, så du kan bruge tiden på de mange andre opgaver, du har i forbindelse med en flytning. Og det til en meget fornuftig pris.​

Kontakt os

Spar penge på ekstra regninger med korrekt udført malerarbejde

En af de helt store fordele ved at vælge et professionelt firma, til at stå for din maling af lejlighed ved fraflytning, er at du vil undgå penge på ekstraregninger. 

Det er sådan at selvom om mange selv vil kunne stå for maling ved fraflytning, kan det være svært at få et ensrettet resultat, hele vejen rundt i lejligheden. 

En ekstraregning som følge heraf, kan blive dyrt, og er en træls situation at stå i. 

Vi sikrer dig altid korrekt udført arbejde, hvor vi opfylder kravene for hvordan lejligheden skal se ud, efter du er flyttet. 

Vi kan ligeledes tilbyde at stå for tapetsering. Så kan du fokusere på at pakke og glæde dig til at flytte ind i den nye lejlighed/hus hurtigst muligt. 

Få et uforpligtende tilbud på maling ved fraflytning

Vi løser med glæde opgaven for dig, store som små. Hvis du skulle være interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 30353506, ved at sende en mail maler@mr-rasmussen.dk eller ved at udfylde kontaktformularen.