Mangler du hjælp til maling af dit køkken, tapetsering eller anden form for indvendigt malerarbejde? Så kan du med fordel kontakte Malermester MR-Rasmussen for professionel hjælp. Vi løser enhver opgave på området hos kunder i Lyngby, Gentofte, Hellerup, København og resten af Nordsjælland og Sjælland.

Vi er et professionelt firma bestående af dygtige og passionerede malere, som står klar til at løse din opgave. Du er garanteret holdbare løsninger af høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år, når du samarbejder med os. Vi lægger vægt på at yde en god kundeservice hele vejen rundt, og vi er imødekommende og hjælpsomme på alle punkter.

Vi løser enhver opgave inden for indvendigt malerarbejde

Hos os er der ingen opgave, som hverken er for stor eller for lille, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os. At få malet indvendigt er en god investering i langt de fleste tilfælde, da det ikke bare pifter boligen op, men også øger boligens værdi. Vi tilbyder alle former for indvendigt malerarbejde:

Vi er en pålidelig samarbejdspartner, som altid overholder alle vores aftaler. Derudover lægger vi vægt på at have en god dialog med vores kunder, hvor vi snakker om dine forventninger og ønsker til den pågældende opgave.

Kontakt os for flere informationer

Kunne du tænke dig flere informationer om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os gerne med det samme. Vi står klar til at hjælpe dig med enhver opgave inden for faget.

Du kan kontakte os på telefon 30353506 eller på maler@mr-rasmussen.dk, så hører du fra os snarest muligt.​