Opsætning af tapet med et flot resultat

Har du brug for professionel hjælp til opsætning af tapet i for eksempel Lyngby, Hellerup, Gentofte, Rødovre, Brøndby eller et andet sted i København eller Nordsjælland? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Malermester MR Rasmussen har vi mange års erfaring med tapetsering af vægge, som vi tilbyder til en konkurrencedygtig pris for både privatpersoner og erhverv.

Vi sætter en stor ære i at udføre tapetsering i høj kvalitet og til den aftalte tid og pris, og du kan derfor altid regne med at få et perfekt resultat, når du lader os varetage din opgave.

Lad en professionel fagmand om tapet opsætning

Opsætning af tapet er en af de opgaver, som rigtig mange gennem tiden selv har forsøgt sig med selv. Næsten lige så mange kender følelsen, når det simpelthen bare ikke lykkes.

Det er rigtigt svært at tapetsere, især hvis man i forvejen ikke har ret meget erfaring med det. Det skyldes, at tapetet sættes op i baner, der skal passe 100 % i samlinger og hjørner, da man ellers vil kunne se et mellemrum mellem tapeten.

Hvis det første lag ikke bliver pænt, kan man ikke bare dække det over, ligesom man kan med for eksempel maling. Derudover oplever mange også, at tapetet får luftbobler, og generelt er det tapet et svært materiale at arbejde med, fordi det er store, klistrede stykker papir, der skal sættes fast på væggen.

Undgå frustrationen og rodet, og lad i stedet for os hos Malermester MR-Rasmussen varetage din tapetsering af vægge, og give dit hjem det flotte tapet, du kunne tænke dig. Der findes i dag så mange forskellige typer tapeter i både god og dårlig kvalitet.

Vi hjælper dig med at vælge det rigtige tapet og vurdere, om der skal laves noget forarbejde, det kunne for eksempel være spartling, så dine vægge vil fremstå så flotte som muligt.

Vi har god erfaring med opsætning af tapet, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten eller kundens ønske. Vi hjælper dig også gerne med at finde det helt rigtige tapet til lige præcis din smag. Det gælder, uanset om du ønsker tapet med mønster, tekst eller noget helt tredje.

Kontakt os

Slip af med det gamle savsmuldstapet

Langt de fleste danskere har på et eller andet tidspunkt i deres liv haft savsmuldstapet på væggene. Savsmuldstapet er ikke noget, man bare kan fjerne igen, hvis man ønsker det.

I stedet skal man på anden vis gøre væggene glatte, og det kan man blandt andet ved at opsætte gipsplader og herefter foretage et grundigt spartel-arbejde eller få foretaget opsætning af filt eller glasvæv.

Har du et gipsloft, ved du måske allerede, hvor besværligt det var at sætte op, men også her står vi til rådighed med vores ekspertise, og vi kan ligeledes hjælpe dig med at tapetsere eller male de nye vægge efterfølgende.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tapetsering

Er du interesseret i at høre mere om vores arbejde med tapetsering af vægge, har du brug for vores rådgivning i forbindelse med valg af tapet eller andet, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på opsætning af tapet, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Som med alle andre opgaver kigger vi naturligvis gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Vi synes, at det er vigtigt at have en god dialog med vores kunder, så vi finder den helt rigtige løsning for dig, så du får mest muligt ud af at have en professionel maler på opgaven. Vi kommer gerne forbi din bopæl, så vi kan snakke om opgaven og regne os frem til en billig pris på din tapetsering.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 30353506, men du kan også skrive til vores e-mail maler@mr-rasmussen.dk, hvis det passer dig bedre.

Vi glæder os til at høre fra dig!​