Opsætning af filt og glasvæv er er en af de opgaver, der kan være rigtig svære for gør det selv-folket. Det er nemlig utroligt vigtigt, at det sidder helt perfekt, og det kan derfor ofte være en rigtig god ide at lade en professionel malermester varetage opgaven.

Hos Malermester MR Rasmussen har vi mange års erfaring med opsætning af glasvæv og filt for både private kunder og erhvervskunder i områderne omkring Gentofte, Lyngby, Hellerup og resten af København og Nordsjælland. Vi opsætter tilmed glasfilt og væv til nogle ganske fordelagtige priser, og det kan hurtigt vise sig at være en rigtig god investering for dig, så du er sikker på, at det er sat korrekt op.

Lad os hjælpe dig med at vælge de rigtige materialer

Filt og væv er en af de mest populære former for vægbeklædning i dagens Danmark, og der findes et rigtigt stort udvalg bestående af forskellige typer og kvaliteter. Det er derfor vigtigt, at du fra start af vælger de rette materialer, som holder i mange år, og som gør det muligt at få et rigtigt flot slutprodukt.

Vi hjælper dig hellere end gerne med at par gode råd og ideer til, hvilke materialer du med fordel kan anvende for at skabe det bedste helhedsindtryk.

Få professionel hjælp til opsætning af glasvæv og filt

De fleste ”gør det selv-malere” løber ind i problemer, når de selv forsøger sig med opsætning af glasvæv og opsætning af filt. Det er vigtigt, at der bliver brugt gode produkter, og dette gør også arbejdet lettere. Hos Malermester MR-Rasmussen anvender vi kun de bedste produkter af høj kvalitet.

Vi har desuden også den nødvendige viden om de forskellige produkter, og ikke mindst har viden praktiske erfaring, der sikrer et godt resultat og en flot finish.

Inden filt eller væv sættes op, anbefaler vi, at du for foretaget en grundig spartling af vægge og lofter, så væggene bliver helt lige, og der ikke er nogen ujævnheder. Dette vil nemlig kunne ses på det færdige resultat. Du kan med fordel også anvende spartelmasse på dine vægge, hvis du har et savsmuldstapet, du gerne vil slippe af med.

Opsætning af filt og opsætning af glasvæv er en af de opgaver, som mange med fordel kan lade en professionel tage sig af. Har du brug for vores ekspertise, skal du endelig bare kontakte os.

Vi kan også hjælpe dig med det efterfølgende malerarbejde, eller vi kan give dig råd om valg af maling til dine vægge og/eller lofter, hvis du ønsker dette. Du kan også sagtens stå for malerarbejdet selv, hvis du hellere foretrækker det.

Alternativer til opsætning af filt og glasvæv

Selvom filt og glasvæv er nogle af de mest populære former for vægbeklædninger i Danmark, findes der også en lang række af alternativer alt afhængigt af, hvad dine ønsker og præferencer er.

Ønsker du en helt glat væg eller et glat loft, kan du med fordel sætte gipsplader op i stedet for, eller du kan foretage fuldspartling, hvilket i øvrigt også er en rigtig god ide at gøre forud for opsætning af glasvæv eller filt.

Det er dog ret besværligt at sætte et gipsloft op selv, især hvis man ikke har erfaring med det i forvejen, og det er nødvendigt at have nogen til at hjælpe sig, da arbejdet foregår over hovedet. Gipslofter eller vægge i gips er naturligvis også noget, som vi som maler kan hjælpe dig, så du får et perfekt resultat.​

Vi lægger vægt på kvalitetsarbejde udført til tiden

Uanset hvilken opgave du skal have udført hos os, kan du være sikker på, at den bliver udført i den højeste kvalitet. Vi sætter nemlig vores faglige stolthed højt, og det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde.

Det gælder, uanset om du har brug for opsætning af filt eller opsætning af glasvæv på en enkelt væg, eller om det er i hele huset. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille hos os.

Vores ansatte er positive og imødekommende, og de rydder naturligvis pænt op efter sig. Det kan være svært at lukke håndværkere ind i sit hjem, især hvis man ikke selv er hjemme, men du skal vide, at vi har en stor respekt for dit hjem, hvilket blandt andet indebærer, at vi sørger for ordentlig afdækning, og at vi behandler dine ting ordentligt.

Derudover er det vigtigt for os, at vores kunder kan regne med, at deres opgave er færdig til den aftalte tid og pris.

Vi kører ud til kunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Vores malerfirma er beliggende i Ishøj, men vi kører faktisk ud til kunder og foretager professionel opsætning af filt og glasvæv i mange andre byer også. Vi dækker nemlig hele København og Nordsjælland og kører blandt andet ud til kunder i områderne nævnt i listen her på siden. Kan du ikke se din by? Så kontakt os for at høre mere. 

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af glasvæv og filt

Er du interesseret i at høre mere, eller har du nogle spørgsmål i forhold til opsætning af filt eller glasvæv, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi lægger stor vægt på at give vores kunder den rette rådgivning, og har du en konkret opgave, kommer vi gerne ud og kigger på den.

Er du interesseret i en pris på din opgave, tilbyder vi også det. På baggrund af opgavens størrelse og karakter udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Ønsker du at høre mere, eller skal vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, kan du med fordel kontakte os ved at ringe til os på telefon 30353506, men du kan også skrive til vores e-mail maler@mr-rasmussen.dk, hvis det passer dig bedre. 

Så vender vi tilbage inden for kort tid.​