Maling af trappe udføres indendørs og udendørs​

Det kan for mange være rigtig svært at male en trappe, og derfor kan det være en rigtig god ide at lade en professionel om opgaven, i hvert fald hvis du ønsker et pænt resultat.

Hos Malermester MR-Rasmussen har vi mange års erfaring med både indendørs og udendørs maling af trappe samt maling af trappeopgange, og vi kan derfor hjælpe dig til en ganske fordelagtig pris.

Vi tilbyder maling af trappe for private kunder såvel som erhvervskunder og boligforeninger i blandt andet Lyngby, Gentofte, Hellerup og hele det øvrige København og Nordsjælland. Her på siden kan du se en liste med de byer vi bl.a. kører ud til. Hvis din by ikke er på listen, så tøv ikke med at kontakte os alligevel.

Har du brug for hjælp til maling af trappe?

Der findes rigtig mange forskellige typer trapper. Det kan for eksempel være, at du har en indvendig trappe i dit hus, der går op til førstesalen, eller måske en trappe der går ned til kælderen.

Det kan også være, at du har en udvendig trappe, der for eksempel bruges til nødudgang eller som bagindgang. Uanset hvad, så kommer trapper i rigtig mange forskellige afskygninger, men fælles for dem alle er, at de er ret svære at male og samtidig få et pænt resultat.

Vi er et malerfirma med stor erfaring inden for lige netop dette område, og vi kan tilbyde professionel maling af trappe med den helt rette maling, der holder til det slid, en trappe normalt udsættes for.

Hvilken maling til trappe?

Valg af maling til trappe afhænger først og fremmest af, om trappen er indvendig eller udvendig, og hvilket materiale trappen er fremstillet i. Er den for eksempel fremstillet i træ eller metal?

Uanset materiale så skal der anvendes en slidstærk og skridsikker maling, fordi trappen som regel udsættes for meget trafik, men også fordi det er vigtigt at minimere risikoen for, at nogen falder på trappen.

Du bør også gøre dig nogle overvejelser om, om du ønsker at få lakeret trappen, eller om den blot skal males.

Har du brug for hjælp til at finde den rette maling til trappe, og ønsker du vores rådgivning, skal du endelig bare kontakte os.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du brug for vores professionelle ekspertise i forbindelse med maling af trappe, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, skal du bare ringe på telefon 30353506 eller skrive til e-mail maler@mr-rasmussen.dk.​​