Spartling er en af de vigtigste opgaver, der går forud for det egentlige malerarbejde.

Hos Malermester MR-Rasmussen tilbyder vi grundig og professionel fuldspartling af vægge og loft for private kunder og erhvervskunder i områderne omkring Lyngby, Hellerup og Gentofte samt i resten af Nordsjælland og København.

Lad en professionel fagmand stå for din fuldspartling

Fuldspartling af loft og vægge er en vigtig faktor, hvis du ønsker et rigtigt flot slutresultat på dit malerarbejde. Fuldspartling af vægge og lofter giver nemlig den helt glatte overflade, der er nødvendig forud for visse typer beklædning af loft og vægge, inden der males.

Det er i løbet af de seneste par år også blevet rigtigt moderne bare at få fuldspartlet sine vægge og efterfølgende malet dem, uden at sætte enten filt eller væv op.

Rigtig mange begiver sig selv ud i at fuldspartle væggene, men ofte ender det med, at de ringer til os, inden de er blevet færdige. Fuldspartling af vægge, og især fuldspartling af loft, tager tid, og det er blandt andet rigtigt svært at spartle noget, der er over hovedet på en. 

Derudover opdager mange, at selv de mindste små ujævnheder i spartlingen, der umiddelbart ikke kan ses, mens man er i gang, kommer til syne i det færdige resultat.

Det er vores oplevelse, at rigtig mange undervurderer effekten af professionel fuldspartling af loft og vægge, og det er syn, for det kan faktisk udføres rimeligt hurtigt, og det gør en markant forskel på den endelige finish.

Selvom du måske allerede har besluttet dig for selv af varetage alt malerarbejdet, så kan du med fordel vælge at lade os stå for spartelarbejdet. På den måde er du sikker på, at forarbejdet er udført korrekt, og at slutarbejdet dermed bliver tilfredsstillende.

Vælg fuldspartling af loft og væg forud for dit malerarbejde

Vi anbefaler især, at du får udført fuldspartling, hvis du for eksempel efterfølgende skal opsætte:

Derudover er det også en rigtig god ide at gøre det forud for dit malerarbejde, så du er sikret et flot resultat.

Vælger du ikke at fuldspartle dine vægge eller lofter, inden du opsætter tapet, filt eller væv, så kan du meget hurtigt risikere, at det først og fremmest bliver ekstra besværligt at sætte tapetet, filten eller vævet op, men også at resultatet ikke bliver pænt og efterfølgende må laves om. Det er spild af tid, besvær og penge, da materialerne ofte også går til spilde.

Kontakt os

Få et perfekt resultat med fuldspartling af vægge og loft

Der er mange fordele ved at få foretaget fuldspartling af vægge eller loft, inden det egentlige malerarbejde påbegyndes. Rigtig mange danskere har på et eller andet tidspunkt i deres liv haft savsmuldstapet, og mange har det stadig. Savsmuldstapetet er rigtigt svært at slippe af med igen, da det ikke bare kan tages ned.

Hvis du er en af dem, der ønsker at få det fjernet, så kan fuldspartling faktisk også anvendes til at fjerne savsmuldstapet relativt nemt og billigt.

Faktisk lægger man bare spartelmassen direkte oven på tapetet, og inden for kort tid har du fået helt glatte og lige vægge.

Fuldspartling kan også anvendes, hvis du har et gammelt listeloft, som du er blevet træt af at male og holde ved lige. Træ giver sig hele tiden, og der kan derfor nemt komme revner og huller mellem malingen. 

I stedet for løbende at foretage maling af træloft, kan du vælge at få sat et gipsloft op i stedet for, som giver dig samme glatte overflade som fuldspartlede vægge.

Opsætning af gipsloft er også en af de ting, hvor mange danskere prøver at gøre det selv, men mange finder hurtigt ud af, at det er besværligt selv at sætte gipspladerne op, og derudover skal det også efterfølgende spartles ud, så det er helt lige, og der ikke er nogen synlige samlinger.

Alt dette kan vi naturligvis også klare for dig, så dit loft passer til dine nye, flotte, fuldspartlede vægge.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit spartelarbejde

Har du nogle spørgsmål, eller er du interesseret i at høre mere om fordelene ved at få udført professionel fuldspartling af loft og vægge, inden du påbegynder dit malerarbejde, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Har du en konkret opgave med fuldspartling af vægge eller lofter, som du har brug for vores ekspertise til at få udført, eller kunne du tænke dig en konkret pris, så hører vi også meget gerne fra dig. 

Vi kører gerne ud til dig og kigger på opgaven samt tager en grundig snak med dig om dine ønsker og forventninger, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud på din opgave til dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 30353506, eller du kan skrive til vores e-mail maler@mr-rasmussen.dk